Upírská akce Redfall obdrží offline režim
i Zdroj: Bethesda Softworks / Arkane Austin
Redfall Novinka Upírská akce Redfall obdrží offline režim

Upírská akce Redfall obdrží offline režim

David Bernard

David Bernard

19. 5. 2024 13:15

Loňská kooperativní akce Redfall sice očekávání nenaplnila, ale tvůrci z nedávno uzavřeného studia Arkane Austin se hodlají rozloučit s grácií. Do hry tak dorazí poslední velká aktualizace, která přinese diskutovaný offline režim a úpravy herních systémů.

Reklama

  • Redfall obdrží offline režim
  • Poslední velká aktualizace bude obsahovat i změny herních systémů
  • Autoři ze studia Arkane Austin děkují za podporu v těžkých časech

Redfall, upírská kooperativní akce z dílen Arkane Austin, příliš hráčů a kritiků při loňském vydání neuchvátila. Autorům série Dishonored se bohužel nepodařilo naplnit vysoká očekávání a problematický technický stav hry byl pouhou špičkou ledovce. Z velkých plánů sešlo a na hru se v herních budoárech brzy zapomnělo. Americká pobočka studia, Arkane Austin, která za vznikem Redfall stojí, nyní prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální síti X oznámila, že do hry dorazí poslední velká aktualizace.

Nový update přinese dlouho diskutovaný offline režim, díky kterému hra bude moci existovat i nadále. Studio Arkane Austin bylo totiž nedávno nečekaně uzavřeno vlastníkem v podobě technologické společnosti Microsoft. Aktualizace bude obsahovat také změny v systémech sousedství a hnízd příšer, možnost pauzovat hru během sólo hraní a další dílčí úpravy. Detailnější informace bychom se měli dle tvůrců dozvědět brzy. Kooperativní akce Redfall vyšla 2. května 2023, a to na PC a herní konzole Xbox Series X/S. Hra je součástí předplatitelské služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama